Barn

Tänkte skriva lite hur det är att ha barn. Kärleken till sitt barn är oändlig och man skulle verkligen gå över eld och vatten för att skydda henne. Det jag dock saknar är min slapp/egen tid. Allt ska planeras utifrån barnets behov. bara att borsta tänderna är en kamp och inte tala om att duscha. >Duscha får alltid bli kvällstid. Molle hjälper till mycket men känns ju ändå som jag har huvudansvaret. Han kan hitta på saker med sina vänner men han föreslår aldrig att ha med julia. Jag räknar alltid in julia i mina saker jag ska göra om det inte innehåller alkohol. Jag och camilla ska nog börja med lite olika sorters gymnastik det ska bli superskönt! Jag kommer aldrig ångra att jag fick julia men ni som inte har barn tänk på om ni är mogna att ge upp all sin egentid.

Min lilla tös är överaktiv aldrig sitta stilla utan bara skutta runt o sjunga och vill oftast inte heller va i sin babysitter eller babygym

Mkt att tänka på när man ska iväg finns de blöjor mat kläder nappflaska natt våtservetter i väskan? Glömmer man nge blir de katastrof.

Finns mkt mer att skriva men nu är sötnosen hungrig...


Helg

Fredagen var des mys här hemma bara vi 3 och djuren. Lördag var lilla julia hos farmor medan vi skaka rumpa på road hogs höstfest...


lördag med brudarna


lite bilder=)


tjolahopp

igår gick man på stan med camilla och spendera lite över 2000 men mycket saker till julia vart det=) bärsele leksaker nappar kläder m,m sen skor och lite smink till mig=) om ca 2 månader får vi flytta in till vårat nya hus=)

ska bli skönt att komma bort härifrån..Jag hatar en människa så mycket så ingen kan fatta! Han vill förstöra vårat liv totalt. Har anmält mig och molle för olaga hot med kniv fast det var han som gjorde allt skit ...hade det vart förr hade jag inte brytt mig på samma sätt men nu har jag min skatt och henne ska ingen få ta ifrån mig så enkelt är det..Kan knappt sova om nätterna vill bara skrika och gråta!!! hatar han..men jag ska hålla humöret uppe för julias skull..


RSS 2.0